DOCUMENTHOUDERS

Toont alle 10 resultaten


Handgemaakte leren documenthouders, met de hand gemaakt

De stevigheid van de gebruikte materialen en de handgemaakte afwerking van onze lerendocumenthouders zorgen ervoor dat u een goede indruk maakt bij uw collega's en vooral bij uw klanten. In feite kun je aan de kleine details de professionaliteit en organisatie van een persoon op de werkplek zien. Om uw kantoorlook compleet te maken, kunt u uw leren documenthouder bovendien combineren met een ruime keuze aan leren aktetassen, zodat u op elk moment van de dag altijd professioneel en stijlvol kunt zijn.

Beheer uw dag beter met onze leren documenthouder a4

Praktisch om mee te nemen en elegant om aan collega's en vrienden te laten zien: de leren documenthouders, ideaal voor mannen en vrouwen, zijn onvervangbare metgezellen in het dagelijks leven. Dankzij de talloze compartimenten en vakken zorgen leren documenthouders ervoor dat u uw papieren en kantoorpapieren altijd bij de hand heeft, zodat u op elk moment van de werkdag georganiseerd en efficiënt kunt werken. De aandacht voor detail en afwerking voegt een vleugje extra verfijning toe aan onze handgemaakte documenthouders. Om er zeker van te zijn dat je geen nieuws mist, kun je ook de collectie leren reistassen raadplegen op onze website, wat handig kan zijn als u een zakenman of -vrouw bent die voor werk van de ene plaats naar de andere moet verhuizen, met treinen en taxi's reist.

De leren documenthouder voor dames of heren van Fantini Pelletteria, klasse, elegantie en functionaliteit in één accessoire

Een altijd onberispelijke uitstraling is wat iedere zichzelf respecterende zakenman en -vrouw wil. Hoe doe je? Simpel, door te kiezen voor de leren documenthouder van Fantini Pelletteria. Onze modellen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en stijlen, zijn het embleem van elegantie en verfijning. Ze zijn niet alleen gemaakt van een van de meest prestigieuze materialen, namelijk leer, maar worden ook bewerkt door ambachtslieden die aandacht hebben voor de kwaliteit van het product, wat onze eerste interesse is! Onze lerendocumenthouder hebben een sobere en professionele uitstraling, met elegante afwerkingen en ritssluiting die elk model verfijnder en versierder maken. Ze kunnen ook talrijke compartimenten aan de binnenkant hebben waarmee u de verschillende kaarten opnieuw kunt ordenen. Onze artikelen zijn namelijk zowel klein verkrijgbaar, voor het bevatten van creditcards, paspoort, rijbewijs etc... maar ook groot, in A4-formaat, zodat u ook bladen, contracten en belangrijke documenten bij u kunt hebben. Het is een handig, maar ook high fashion accessoire dat iedere look compleet maakt. Bovendien heeft onze winkel al jaren aandacht voor de productie van dokterstassen, die u kunt vinden op onze site in verschillende modellen en kleuren, kies de jouwe.