DOKTERSTASSEN

Toont alle 19 resultaten


Fantini leren dokterstas: kwaliteit en vakmanschap

Onze dokterstas leer behoren tot de meest waardevolle en onnavolgbare handgemaakte voorwerpen. Ze zijn niet alleen samengesteld uit waardevolle grondstoffen, maar hebben ook een zeer lang productieproces waarvoor elke dokterstas kan worden toegewezen tot ongeveer 3 uur arbeid. Onze lederwaren bieden hoogwaardige producten gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen en voegen metalen details toe die onze dokterstasje modellen uniek maken en over de hele wereld gewaardeerd worden. Onze site presenteert verschillende artikelen, waaronder onze geliefde leren rugzakken, waar wacht je nog op? Als u geïnteresseerd bent, kom dan eens kijken naar de enorme beschikbaarheid van producten, geschikt voor elke gelegenheid en behoefte.

Jouw Italiaanse handgemaakte leren dokterstas

Onze collecties dokterstassen worden geheel met de hand gemaakt van topkwaliteit leer. Als u een dierbare heeft die net dokter is geworden, of als u zelf net dokter bent geworden, dan is het beste en meest symbolische geschenk ongetwijfeld een prachtige handgemaakte leren dokters tas, die hem de hele tijd zal vergezellen zijn leven, professionele carrière. Het stevige leer van deze tassen, volledig van Italiaanse oorsprong, is een van de meest resistente leersoorten ooit, en gecombineerd met onze eerste keuze metalen accessoires, fundamenteel voor de structuur van het item, maakt deze objecten duurzaam en betrouwbaar door de jaren heen.

Leren dokterstassen: stijl en professionaliteit

Onze dokterstassen kunnen een uitstekend cadeau zijn voor elke afgestudeerde arts: comfortabel, veilig, gemakkelijk te hanteren en professioneel. Ook perfect voor specialisten, hoofdartsen en hoofdverpleegkundigen die hele dagen door de kantoren en gangen van het ziekenhuis bewegen. Sterker nog, ze stellen je in staat gereedschap en documenten bij je te dragen, terwijl je altijd de stijl en ernst behoudt! Op onze site vindt u verschillende modellen en kleuren, van de leren dokterstas tot de meer klassieke en vintage, van elegantere en klassieke kleuren zoals zwart en bruin, tot de meer levendige en originele zoals rood en geel. En na het aantrekken van doktersjas en tas de finishing touch? Een van onze handgemaakte leren portemonnees aanwezig in onze Fantini Pelletteria-collectie.