RETOURZENDINGEN EN TERUGBETALINGEN

 

De klant heeft het recht om binnen veertien (14) dagen vanaf de dag dat hij de op FantiniPelletteria.nl gekochte producten heeft ontvangen, het contract met de verkoper zonder boete te herroepen door een e-mail te sturen naar info@fantinipelletteria.com met vermelding van het nummer van de bestelling in het onderwerp van de e-mail.

Fantini Pelletteria garandeert een 100% terugbetaling van het geretourneerde product als alle regels op deze pagina worden gerespecteerd.

Gepersonaliseerde producten vallen niet onder het herroepingsrecht.

Alle producten zonder label of waarvan het label verwijderd, gebruikt of incompleet is, worden niet terugbetaald.

De goederen moeten worden teruggestuurd in hun originele verpakking en in dezelfde staat waarin ze zijn ontvangen.

De klant is verplicht om de ontvangen goederen zonder onnodige vertraging en binnen veertien (14) dagen vanaf de datum waarop het verzoek om gebruik te maken van het herroepingsrecht is geaccepteerd, terug te sturen.

Het retourneren van het product houdt door de klant de betaling van de retourverzendkosten in, op voorwaarde dat de retourzending niet is gedaan vanwege een initiële fout van het bedrijf.

Retourzendingen die zijn goedgekeurd door FANTINIPELLETTERIA.NL moeten worden verzonden vanuit hetzelfde land als waarin de oorspronkelijke bestelling is afgeleverd.

Voor alle aspecten die niet specifiek worden genoemd, prevaleert de Europese wetgeving voor handel op afstand.