LEREN AKTETASSEN

Toont alle 30 resultaten


Leren aktetassen: ontdek de beste handgemaakte tassen voor uw bedrijf

Onze handgemaakte leren zakelijke aktetassen zijn gemaakt met aandacht voor detail en grote passie. De handmatige verwerking van onze aktetassen is een garantie voor een uniek en perfect product tot in elk detail, waardoor het in alle omstandigheden flexibiliteit, comfort en weerstand kan bieden. De leren werktassen van Fantini Pelletteria voldoen precies aan deze behoeften. Ideaal voor het opbergen van laptop, tablets, A4-documenten en alle kantooraccessoires. Er zijn oneindig veel stijlen waarin we ons kunnen identificeren met onze werktas: elegante, dunne, minimalistische heren aktetassen, met modernere ritssluitingen of afscheursluitingen; of de klassieke leren aktetas, met metalen sleutel- of druksluiting, ideaal voor een klassieke en professionele uitstraling. Maak uw dagen vol passie voor wat u doet met de juiste leren aktetas voor u! Op onze website kunt u ook de collectie leren riemen raadplegen, van topkwaliteit Italiaans materiaal!

Zoek tussen onze heren of dames aktetassen de meest geschikte stijl voor uw bedrijf

De leren aktetas kan een perfecte oplossing zijn voor alle kleine en grote spullen die we altijd bij ons willen hebben. Leder van ons heeft een specifieke behoefte aan onze leren aktetas: er zijn mensen die één compartiment nodig hebben om alleen de meest noodzakelijke spullen mee te nemen, mensen die twee of zelfs drie compartimenten nodig hebben om elke map of elk document in te delen, mensen die grotere gereedschappen moeten opbergen. Zoals laptop of tablets hebben speciale binnenvakken nodig voor pennen of mobiele telefoons. Daarom heeft Fantini Pelletteria door de jaren heen geprobeerd een brede en gevarieerde serie werktassen voor heren en dames te ontwikkelen die aan elke persoonlijke behoefte aan ruimte en functionaliteit kunnen voldoen. In al onze leren aktetassen zijn er talrijke binnenvakken, grote en ruime interne ritssluitingen, ritssluitingen en de mogelijkheid om de tas met de hand of over de schouder te dragen, zodat deze veelzijdig kan worden gebruikt, afhankelijk van het soort werkdag dat moet zijn geconfronteerd. Al onze leren aktetassen zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer, zodat ze lang meegaan en zonder gewichtsproblemen kunnen worden gevuld, dankzij de weerstand van de gebruikte materialen tijdens de productie. Bovendien zijn onze Toscaanse leren aktetassen verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart voor een elegante toets aan jouw stijl, licht- of donkerbruin, en honingkleurig, wat altijd een tijdloze klassieker en toonbeeld van professionaliteit blijft. Ook bieden wij al jaren een ruime keuze aan leren documenthouders, die perfect kunnen zijn samen met de koffer om uw zakelijke look voor dames of heren compleet te maken.

Vrouw en zakenman, de oplossing is de leren werktas van Fantini Pelletteria!

Bent u een zakenman of -vrouw, dan zijn onze zakelijke aktetassen van echt leer iets voor u! In deze ruime modellen, die bovendien voorzien zijn van talloze vakken, kun je alles meenemen wat je nodig hebt gedurende de dag. Dit zijn niet alleen praktische, maar ook high fashion accessoires die de inhoud beschermen tijdens uw reizen. Deze leren aktetassen kunnen in de hand of over de schouder worden gedragen, waardoor ze een zeer comfortabel en praktisch accessoire zijn. Ze zijn echter ook voorzien van versieringen en metalen sluitingen, waardoor ze een elegant en verfijnd model bieden. Deze werktassen zijn ook perfect voor jonge universiteitsstudenten, die zich verplaatsen van de ene universiteitslocatie naar de andere, zodat ze altijd hun laptop en boeken bij zich hebben. Eigenlijk zijn het accessoires die bij iedere look passen, niet alleen bij elegante werkkleding, maar ook bij meer casual kleding. Op de site kun je ook fantastische en handgemaakte modellen vinden van leren rugzakken, niet doen mis het nieuws!