LEREN PORTEMONNEES HEREN

Toont alle 23 resultaten


Welke leren heren portemonnee past bij jou?

De heren portemonnee van echt leer lijkt misschien altijd hetzelfde, maar in werkelijkheid verbergt hij veel kleine details die hem uniek maken op basis van onze behoeften en smaak. Allereerst zijn er mensen die houden van portemonnees van zacht leer en degenen die de voorkeur geven aan stijver leer. Dan is er nog het formaat. De laatste jaren zijn er voornamelijk drie categorieën leder portemonnees heren die populair worden: de eerste is de kleine, compacter dan de klassieke modellen, comfortabel en compact; de tweede is de portemonnee met geldclip, waarin de bankbiljetten veilig worden opgeborgen dankzij een metalen beugel in de portemonnee zelf; en tenslotte zijn er de verticale en moderne portemonnees, het derde type portemonnees, die dezelfde functies hebben als klassieke leren herenportemonnees, maar met een meer eigentijdse vorm. Bovendien kunt u, als u dat wenst, ook een van onze fantastische leren tassen heren combineren.

Ambachtelijk en eigentijds: leren heren portemonnees voor alle smaken

Mis de kans niet om andere mooie leren accessoires te combineren met jouw unieke en vertrouwde herenportemonnee van echt leer. Er zijn talloze interessante modellen heren leren portemonnees in onze catalogus die gemakkelijk in uw zak passen: zoals de slanke portemonnee, de portemonnee met of zonder portemonnee, en die met knoopsluiting! Bezoek onze website en zoek in de beschrijvingen van onze artikelen naar de leren herenportemonnee met de ideale eigenschappen die bij u passen. Mis de collectie leren heren rugzakken niet, kies het model en de kleur die bij je passen perfect.

Heren lederen portemonnee, kies voor Fantini Pelletteria!

Onze lederwaren besteden al jaren aandacht aan de productkwaliteit en onze heren portemonnee met muntvak zijn handgemaakt door deskundige vakmensen en gebruiken uitsluitend Florentijns leer van eerste keuze. Er zijn verschillende soorten modellen verkrijgbaar, van kleinere tot grotere leren portemonnees. Naast de meer klassieke en elegante heren portemonnees zoals zwart, blauw en bruin bieden we ook een ruim kleurenpalet aan, maar ook meer bizarre en levendige kleuren zoals de Italiaanse driekleur, die ook een uitstekend souvenir kan zijn om later mee naar huis te nemen een reis door de kunst en schoonheid van ons schiereiland. Deze leren portemonnees van Fantini Pelletteria zijn niet alleen gemaakt om bankbiljetten of munten in te bewaren, maar er zijn ook modellen uitgerust met vakken en compartimenten om kaarten, kaarten en nog veel meer in te steken. Verder vind je in de collectie herenaccessoires ook onze leren heren riemen: ontdek het winkelcentrum!