LEREN PORTEMONNEES HEREN

Toont alle 20 resultaten


De portemonnee, die een praktisch accessoire is omdat hij wordt gebruikt om geld en pasjes in te bewaren, is een echt mode-item geworden. Ze worden over het algemeen door mannen gedragen in een jaszak of in de achterzak van een broek, maar ook in Leren heuptas en voor dat laatste kun je onze website raadplegen, aangezien we verschillende Made in Italy en handgemaakte modellen aanbieden. Onze items zijn gemaakt met het meest gewilde materiaal voor portemonnees, namelijk leer (uitsluitend van Italiaanse origine), omdat het weerstand maar ook klasse garandeert.

Welke heren portemonnee leer is geschikt voor jou?

De leren heren portemonnee ziet er misschien altijd hetzelfde uit, maar in werkelijkheid verbergt hij veel kleine details die hem uniek maken volgens onze behoeften en onze smaak. Allereerst zijn er degenen die ervan houden met zacht leer en degenen die er de voorkeur aan geven met een stijver leer. Dan is er de maat: de laatste jaren zijn er voornamelijk drie categorieën portemonnees die in een stroomversnelling komen: de eerste is de kleine, kleiner dan de klassieke modellen, maar die echter altijd een uitstekend compromis is tussen comfort en beschikbare ruimte; het tweede zeer trendy model is voorzien van de geldclip, waarin de bankbiljetten niet meer in het daarvoor bestemde compartiment passen, maar worden vastgezet dankzij een metalen relais in de portemonnee zelf; en tenslotte het derde type portemonnee zijn de verticale en moderne, die dezelfde functionaliteit hebben als de klassieke herenportemonnees, maar met een meer eigentijdse vorm.

Leren portemonnees heren in alle smaken, eigentijds en ambachtelijk

Mis de kans niet om andere mooie leren accessoires te combineren met je unieke en vertrouwde lederen herenportemonnee. Er zijn tal van andere interessante en comfortabele items die comfortabel in uw zak passen: leren kaarthouders, herenportemonnees, leren sleutelhangers, leren aktetassen, kaarthouders, portemonnees met ritssluiting en nog veel meer! Kleine lederen accessoires zijn kostbare goederen die al uw behoeften veilig en in goede staat houden. Bezoek de wereld van Fantini Pelletteria, zoek in de beschrijvingen van onze artikelen naar de portemonnee heren leer met de ideale eigenschappen die bij u passen! Mis ook de collectie leren rugzakken herenniet, kies het model en de kleur die het beste bij je passen.

Lederen heren portemonnee, kies voor Fantini Pelletteria!

Al jaren besteden onze lederwaren aandacht aan de productkwaliteit en onze met de hand gemaakte portemonnees door deskundige vakmensen met uitsluitend Florentijns leer van topkwaliteit zijn daar een voorbeeld van. De beschikbare modellen zijn van verschillende typen, van de kleinste tot de grootste. Ook bieden we een ruim kleurenpalet aan, naast tijdloze klassiekers als zwart, blauw en bruin, bieden we ook meer bizarre en levendige kleuren aan zoals de Italiaanse driekleur, die ook een geweldig souvenir kan zijn om mee naar huis te nemen na een reis door Italië. kunst en de schoonheid van ons schiereiland. Deze accessoires van Fantini Pelletteria zijn niet alleen gemaakt om bankbiljetten of munten in op te bergen, maar er zijn ook modellen die zijn uitgerust met vakken en compartimenten om kaarten, kaarten en nog veel meer in te stoppen. Daarnaast vind je in de collectie herenaccessoires ook Leren riemen heren: ontdek ze allemaal!

Uw lederen portefeuille heren

Met onze verschillende modellen kunt u ontdekken welke portemonnee het meest geschikt is voor uw smaak en uw stijl, want het is belangrijk dat elke man de juiste vindt voor zichzelf, zodat u zich veilig en modieus voelt. Het is een van de accessoires die niet mag ontbreken in je garderobe, het is essentieel, zonder dat we ons verloren zouden voelen ... Het is geen object om in je zak te verstoppen, maar het is een accessoire om in het openbaar te pronken. Trakteer uzelf op uw leren portemonnees heren, durf gerust met kleuren en creëer uw eigen stijl met de Italiaanse kwaliteit van Fantini Pelletteria!