VERZENDINGEN EN LEVERINGEN

 

Verzendkosten:

FantiniPelletteria.nl geeft de verzendkosten voor bestellingen van haar producten gekocht en naar Nederland verzonden voor kosten boven de 60 euro, anders kosten ze 7 euro.

Express verzending wordt normaal gesproken uitgevoerd in 1-3 werkdagen.

 

Levering van producten:

De producten worden door de verantwoordelijke koeriersdienst of door iemand namens hem afgeleverd op het opgegeven adres dat niet kan worden gewijzigd zodra de bestelling is overgenomen.

Bij ontvangst moet de klant de integriteit van het pakket met het gekochte product controleren; als er afwijkingen worden gevonden, moeten deze onmiddellijk worden gemeld aan de koerier.

De gekochte producten worden in de kortst mogelijke tijd geleverd. De eigenaar van de site verbindt zich ertoe om, als maximale leveringstermijn, een termijn van niet meer dan 10 werkdagen vanaf de bestelling te respecteren, behalve in geval van overmacht.
In geval van een vertraging van meer dan 10 werkdagen, zal de klant rechtstreeks per e-mail worden gecontacteerd om op de hoogte te worden gehouden en op de hoogte te worden gehouden van de verwachte leverdatum.

Verzendkosten voor andere landen zijn als volgt:

In Italië en in de Republiek San Marino zijn ze gratis voor alle bestellingen.

In Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Oostenrijk zijn ze gratis voor bestellingen van meer dan 60 euro, of ze kosten 7 euro.

In de overige Europese landen kosten ze 10 euro.

In niet-EU-landen kosten ze 15 euro.

 

Voor meer informatie over zendingen kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: info@fantinipelletteria.com